3d-3-Transparent-1

Welkom bij STDG

ik ben

Chedric Seedorf, oprichter van Seedorf Talent Development Group (STDG). Ik was op jonge leeftijd al actief in de voetballerij. Van het meelopen en kijken naar mijn vader en mijn broers, naar een opbouw van mijn eigen carrière als voetballer.

ik begon als voetballertje van 6 jaar bij as80 in Almere waar ik na anderhalf jaar naar de jeugd opleiding van Ajax verkaste. Na 8 jaren verschillende jeugdteams te hebben doorlopen bij Ajax begon ik aan een bijzonder (buitenlands) avontuur met een overstap naar Real Madrid en daarna Inter-Milaan. Tijdens mijn eind jaren bij Ajax en mijn avontuur in het buitenland mocht ik uitkomen voor verschillende nationale jeugd teams van Nederland, vervolgens keerde ik terug naar Nederland om mijn 1e profcontract te tekenen na een korte stage periode bij Nac Breda. De ervaring in de periode naar mijn terugkeer in Nederland heeft mij heel erg gevormd als mens.

Op mijn 17e startte mijn professionele carrière en liep vanwege aanhoudende blessureleed ten einde waardoor ik afscheid moest nemen van iets wat ik het liefst deed (voetballen).

Na een korte periode van teleurstelling begon ik onverwachts in 2011 aan mijn trainers carrière waar ik in alle leeftijdscategorieën ervaring heb kunnen opdoen als hoofdtrainer maar ook als leidinggevende (hoofd technische zaken) bij verschillende verenigingen. In het seizoen 24/25 neem ik neem ik deel aan de Uefa A opleiding.

Door al mijn ervaringen wilde ik graag een ontwikkeling/begeleidingsprogramma starten voor jongeren waar ze begeleiding krijgen in het ontwikkelen van hun mentale en sportieve vaardigheden.

chedric seedorf
CEO & Founder STDG

WORDT LID VAN ONZE S.T.D.G ACADEMIE