chedric
speaks, you listen!

Education is the key

Mijn naam is Chedric Seedorf. Ik ben zo goed als mijn hele leven al actief in de voetballerij. Van het meelopen en kijken naar mijn vader en mijn broers, naar een opbouw van mijn eigen carrière als voetballer. 

Begonnen als 6-jarig spelertje van as80 in Almere, waarna ik na een jaar mee mocht doen aan de instuif (talentendagen) van Ajax. Ik werd na het doorlopen van het hele traject aangenomen bij Ajax, samen met mijn broer (Jürgen), die hetzelfde traject had doorlopen. Dit was vrij uniek, aangezien mijn oudste broer (Clarence) al bij Ajax in de jeugd speelden en er dus drie broers in de jeugdopleiding van Ajax speelden. Ik heb vervolgens 8 jaren mogen genieten van de jeugdopleiding. 

Na 8 mooie jaren vertrok ik samen met mijn broer (Jürgen) naar Real Madrid, waar ik na één seizoen in Spanje naar Inter-Milan ging. In totaal heb ik 2,5 jaar van mijn jeugd in het buitenland doorgebracht, wat mij heel erg heeft gevormd als mens. Tot mijn 17e heb ik in een aantal teams van jong oranje gespeeld, waar ik als hoogtepunt in de halve finale op een EK onder 16 heb mogen spelen en wij uiteindelijk als 3e eindigden. Op mijn 17e vertrok ik weer naar Nederland, waar mijn profcarrière als senior bij NAC Breda startte.

Mijn carrière liep ten einde vanwege een blessure, waardoor ik noodgedwongen afscheid moest nemen van iets wat ik het liefst deed.

Boven verwachting ben ik ergens in terecht gekomen wat ik me direct na mijn stop niet had kunnen indenken. Ik had het wel even gehad met de voetballerij. Dat heb ik 3 maanden vol kunnen houden en daar was het begin van mijn trainerscarrière. Inmiddels ben ik al 6 jaren actief als trainer en heb in de afgelopen jaren mijn Uefa C en B-diploma mogen halen.

Met al mijn ervaringen als voetballer en als trainer wilde ik graag een ontwikkeling en begeleidingsprogramma starten voor voetballers (sporters), om ze te helpen in hun ontwikkeling als speler en als mens.

chedric seedorf
CEO & Founder STDG
plezierige
leerklimaat

Staat voorop!
Wordt lid van ons team

Wij werken in kleine groepen met veel aandacht voor het individu

6-10 jaar
pre level programma
10-14 jaar
next level programma
15 -21 jaar
elite programma
carrière
sluit aan bij ons

We zijn altijd op zoek naar getalenteerde individuen om het team te versterken

Partners

time to
go to work

De juste houding!

stdg elite
Play Video
Contact
Keep in touch

seedorf-talent-development-group

whatsapp

Lutte elit tellus sit luctus nec purus

bel ons

Lutte elit tellus sit luctus nec purus

Email

Lutte elit tellus sit luctus nec purus

WORDT LID VAN ONZE S.T.D.G ACADEMIE