Over Chedric Seedorf
Wie ben ik?

Ik ben Chedric Seedorf.. Ik ben zo goed als mijn hele leven al actief in de voetballerij. Van het meelopen en kijken naar mijn vader en mijn broers, naar een opbouw van mijn eigen carrière als voetballer. Begonnen als 6-jarig spelertje van as80 in Almere, waarna ik na een jaar mee mocht doen aan de instuif (talentendagen) van Ajax. Ik werd na het doorlopen van het hele traject aangenomen bij Ajax, samen met mijn broer (Jürgen), die hetzelfde traject had doorlopen. Dit was vrij uniek, aangezien mijn oudste broer (Clarence) al bij Ajax in de jeugd speelden en er dus drie broers in de jeugdopleiding van Ajax speelden. Ik heb vervolgens 8 jaren mogen genieten van de jeugdopleiding. Na 8 mooie jaren vertrok ik samen met mijn broer (Jürgen) naar Real Madrid, waar ik na één seizoen in Spanje naar Inter-Milan ging. In totaal heb ik 2,5 jaar van mijn jeugd in het buitenland doorgebracht, wat mij heel erg heeft gevormd als mens. Tot mijn 17e heb ik in een aantal teams van jong oranje gespeeld, waar ik als hoogtepunt in de halve finale op een EK onder 16 heb mogen spelen en wij uiteindelijk als 3e eindigden. Op mijn 17e vertrok ik weer naar Nederland, waar mijn profcarrière als senior bij NAC Breda startte. 

Chedric Seedorf, oprichter S.T.D.G.

Mijn carrière liep ten einde vanwege een blessure, waardoor ik noodgedwongen afscheid moest nemen van iets wat ik het liefst deed. Boven verwachting ben ik ergens in terecht gekomen wat ik me direct na mijn stop niet had kunnen indenken. Ik had het wel even gehad met de voetballerij. Dat heb ik 3 maanden vol kunnen houden en daar was het begin van mijn trainerscarrière. Inmiddels ben ik al 6 jaren actief als trainer en heb in de afgelopen jaren mijn Uefa C en B-diploma mogen halen. Met al mijn ervaringen als voetballer en als trainer wilde ik graag een ontwikkeling en begeleidingsprogramma starten voor voetballers (sporters), om ze te helpen in hun ontwikkeling als speler en als mens.

Interesse, vragen of opmerkingen? Let us know!

Coordinates of this location not found